23 okt - Tisdag

Första gången jag någonsin lyckas sova till 12, och såklart är det en vardag!

Som ni förstår så försov jag mig imorse, det var hemskt. När jag vaknade tyckte jag att det  var lite väl ljust ute för att klockan skulle vara runt 6 sådär. Så jag kollar på klockan, den var 12.07!! Jag kan inte ens sova till 12 på helgen, men idag var en bra dag att sova tydligen... *hrmpf* Men i alla fall, jag tänkte ju då stressa mig som satan till skolan och kl 12.30 då jag är klar att gå märker jag såklart att alla mina böcker, min mobil och mitt åk-kort är hemma hos pappa. Typiskt? Jag funderar en stund över att springa till pappa, vilket skulle ta ungefär 15-20 min och sen åka till skolan vilket bara det tar minst 30 min. Då skulle jag alltså vara i skolan i typ 30 min eftersom att vi slutar kl 14.00. Det kändes ruggigt onödigt så jag bara stängde ytterdörren och gick och la mig igen.. Lyckad dag?
   
Mer återstår väl inte nu än att Ingrid sätter IG som omdöme på mig i både SV och ENG med tanke på att jag varken gjort mitt "speech" och eller min bokredovisning.. :/

Men men, livet är hårt för oss stackars ungdomar.


Dagens låt

You light the skies, up above me
A star, so bright, you blind me, yeah
Don't close your eyes
Don't fade away, don't fade away
Take that - Rule the world


21 okt - Söndag

Hur ska detta gå?

Veckan har varit helt OK, ligger fortfarande efter i några ämnen pga den där nedrans febern. Men det är helt OK. Nu sitter jag i Gävle och gör klart matten och fysiken, men ve och fasa! Jag har glömt min räknare hemma i Stockholm! Hur klarar man sig som naturare utan sin älskade räknare?
     Igårkväll puffade jag på för första gången, det var en väldigt skum känsla. Min kropp fick först en chock och hjärtat började slå jättefort och jag spydde som en galning i säkert en timme. Men sen lugnade det ner sig och det kändes som om jag trycktes bakåt om jag la mig ner, jätteläskigt! Om jag blundade var det som om jag åkte omkring jättesnabbt i totalt mörker. När hjärtat började slå normalt igen så hamnade jag som i en slags dvala, det var jättehärligt och jag bara slappnade av i hela kroppen. Sen somnade jag.
     Igår fick jag dessutom reda på att någon jag aldrig trott skulle ljuga för mig ljugit mig rakt upp i ansiktet. Förstår fortfarande inte hur du kunde göra sådär. Men men, du är förlåten...

Dagens låt
But you see, it's not me, it's not my family.
In your head, in your head they are fighting,
With their tanks and their bombs,
And their bombs and their guns.
In your head, in your head, they are crying...

In your head, in your head,
Zombie, zombie, zombie,
Hey, hey, hey. What's in your head,
In your head,
Zombie, zombie, zombie?

Cranberries - Zombie

17 okt - Onsdag

Dagarna bara går och det känns inte som om man gör vad man borde. Snart sitter man gammal och grå och undrar vart allt tog vägen.

Nu har jag precis fyllt i ännu ett papper från EF, tar det någonsin slut? Nu har jag alltså valt att bo i Kalifornien, Florida eller South Carolina. Vi får se hur det blir. Tydligen så kommer jag att få min värdfamilj någon gång mellan januari och maj. Jag hoppas verkligen på en vettig familj, hamnar jag med några nedra recnecks långt uti heelvetet så vet jag inte vad jag tar mig till!
      I övrigt så rullar väl livet på som vanligt. Vet inte riktigt hur jag ska orka komma ikapp i spanskan, matten, fysiken och svenskan. Att vara sjuk i en vecka har sina nackdelar. Tur att Olle Näsman är världens långsamaste människa, samhället och historian är det inga problem att hänga med i.
      Helgen är fortfarande ett stort fågetecken, har lovat Rebecca att vara med henne när Hané kommer hit. Vet inte om vi då ska gå på festen hos Andrea, jag kanske inte får ta med dem? Sen vill jag ju samtidigt åka till Max och vara med honom. Speciellt så vill jag slå ner alla luder som tror att vi fortfarande har gjort slut. Jag saknar honom och hur det brukade vara mellan oss! Ända sen jag berättade att jag ska till USA har det varit så annorlunda.

Dagens låt:
"Cómo te llamas
Cómo te llamas
Cuántos años tienes tu
Tienes hermanas
Tienes hermanas
Dónde, dónde vives tu"
Jag vet, den är störd men jag den vägrar försvinna ur huvudet!
Tänk dig att jag nynnat på den hela dagen!

15 okt - Måndag


Längtan

Rädsla
Förväntan
Förtvivlan

Glöm mig inte...

I find the map and draw a straight line
Over rivers, farms, and state lines
The distance from 'A' to where you'd be
It's only finger-lengths that I see
I touch the place where I'd find your face
My finger in creases of distant dark places 

And miles from where you are,
I lay down on the cold ground
And I, I pray that something picks me up
and sets me down in your warm arms

RSS 2.0