30 augusti - Lördag

Nu är det ju så att egentligen är det fredag, men eftersom blogg.se är en svensk sida så tänkte jag whatta heck jag håller mig till svensk tid. Så nu bloggar jag alltså mitt i natten. Åååh vad trött jag är, not. Aja, iaf. (Jag är fortfarande fett otaggad på att blogga btw). Men frågorna rullar fortfarande in. Hur är familjen? Hur mår du? Vad gör du? Är alla korkade och feta? osv... För att svara på frågorna i rätt ordning så; Helt okej. Bra. Massa randomskit. Ja.

Okej jag kanske ska svara lite med detaljerat, men pallaaa. Shit. Ni kan väl typ gissa?
Idag åkte iaf jag, Nancy, Jared och Renée till Chimney Mountains och paddlade kajak. Det var faktiskt väldigt mysigt.


 

29 augusti - Fredag

 Jag är fett otaggad på att blogga, men here goes! Eller nej, ni får nöja er med lite bilder. Kanske skriver nått ikväll om jag orkar. Hejs

   

 

 


 


25 augusti - Avresa

Iiiiih. Jag håller seriöst på att kissa på mig! Om 5 timmar är vi på väg till flygplatsen. Om 7 timmar sitter jag på flyget. Detta är sista natten i min egen säng. Jag håller seriöst på att freaka ut. Tänk om det suger? Jag menar, tänk om det går åt helvete hela skiten? Och jag kommer säkert att glömma 1000 saker hemma.

Kl 04.00 kommer pappa och hämtar mig. Då åker jag, Pappa, Mamma, Karolina och Rebecca till flygplatsen. Max kunde inte följa med eftersom han fick ögoninflammation idag. Fail. Kl 04.40 ska jag möta upp alla EF människor vid Terminal 5, sedan avgår flyget till Frankfurt vid 06.40. Väl framme där kommer vi att få chilla i 2 timmar och sedan flyga till Chicago. I Chicago får jag sedan vänta i 8 timmar innan det bär av till Rochester där Nancy kommer att möta upp mig. Jag kommer att vara i Sodus runt 01.00 på natten (Amerikansk tid), dvs typ 06.00 på morgonen svensk tid. Kul att resa i 26 timmar, huh?

Egentligen kan jag inte fatta att det är sant. Det är helt sjukt. Jag har vetat att jag ska åka så länge. I 1 ½ år har jag vetat att jag ska åka, men nu när jag verkligen är på väg känns det så overkligt. Jag var lixom i skolan idag, idag! Vi satt i kafeterian och drack o'boy och skojade om hur tjock jag kommer att bli, precis som vanligt. Usch.

Jag antar att jag inte kommer att kunna blogga på ett tag nu. Men jag lovar att försöka få lite tid vid datorn så fort jag kommit över mitt jetlag och kommit till rätta lite i det amerikanska livet. Jag kommer att sakna er något så oerhört! Det är helt sjukt! Nu måste jag sluta skriva innan jag börjar gråta. Godnatt älskade, älskade Sverige.

25 augusti - Måndag

Min sista dag i Sverige. Shit.


Film från avskedspartyt i lördags. Tack för en underbar kväll!

21 augusti - Fredag

Gissa vart jag är? I skolan!! Men jag är inte bara i skolan skolan. Faktum är att jag sitter på lektion. Och det är inte ens datorkunskap eller nått sånt lame. Jag har matte! Men hur kan jag då blogga? Jag leker med hennings iPhone såklart :D Det är väldigt mysigt att vara tillbaka på kära gamla Södra Latin. Nyss var det samling. Jag här tyvärr inte lyckats spana några naturar ettor, oj förlåt jag menar nollor, ännu. Men det kommer nog. De kan ju inte gömma sig förevigt. Jag här träffat min ersättare också. Han herr filip. Han snusar. Han ser ut precis som jag hade föreställt mig. Bortsett från bondeklädseln. Han var tydligen i usa förra året. Hmm... Den här lektionen är ganska seg. Jag har ganska tråkigt. Men men. Efter detta är det fysik B med DuD. Spännande!!! Lalalalalalalala leka med hennings iPhone.

20 augusti - Onsdag


Christians sång till mig. Jag missade början, men den löd något i stil med
"Jag mötte Johanna på festival... nånting nånting.. ett tält, men det var mer som
ett skjul" osv.. Helt underbart vackert, don't you think? x)



 
Här är Pilles bands rep. Underbart ljud på min mobil för övrigt.

20 augusti - Onsdag

Så var man hemma från Götet.

Sammanfattning av de senaste dagarna:
Söndag: Åkte in till stan och käkade med C. Stannade hemma på kvällen, tror jag. Sov hos C.
Måndag: Var med Christian hela dagen. Fotade lite. Mest bara mongofoton som antaglien inte kommer att visas för någon. Mötte Simon och Pille och åkte in till stan. Följde med dem in på Jam. Det var bland det mysigaste ever. Seriöst. Jag har nog fått upp ögonen för musikare. Verkligen. De är helt underbara. Jag bara lallade runt där inne medan de spelade på varenda jävla instrument som fanns. Och det lät ju så mysigt. Man blev alldeles sådär varm och mojsig inuti.
På kvällen (ca 00.00) skulle jag åka till mitt vandrarhem för jag kunde inte sova hos C. Det gick sisådär halvdåligt med tanke på att jag åkte fel och var tvungen att vandra runt vilse i säkert en timma. Tjejen som jag delade rum med måste ha tyckt att jag var ganska skum som kom till hemmet kl 2. Somnade. Gick upp kl 8 och var borta innan hon ens han se mig.
Tisdag: Åkte hem till Christian på morgonen eftersom att man var tvungen att checka ut från vandrarhemmet kl 10 på morgonen(!!). Hade det lite trevligt ett tag och sov sedan till kl 15. Mötte Pille vid 16 och åkte med honom och repade. Det var ganska kul faktiskt. Mötte sedan Christian och Simon på stan och drog ut för att ta en öl. Mötte Sia och hans granne Viktor(?) där. Drog till centralstation vid typ 23 och sedan avgick bussen kl 23.25. Vad som hände under de 20 min på stationen kan ni lista ut själva.

Ärligt talat så tycker jag att min tripp till Göteborg har varit ganska givande. Även fast jag varit lite irriterad då och då. Något som känns skönt är att jag inte riktigt är ledsen att åka därifrån. Jag menar, visst gillade jag Christian, men om man säger såhär: Jag var nog mer kär i känslan än i honom. Han var jättegullig and all that, men..

17 augusti - Söndag

Okej, gårdagen visade sig vara ganska mysig trots allt. Även fast jag fick vänta på Christian tills kl 20. Han hade en ganska bra ursäkt. Sen berättade han även att han gått och tänkt på mig hela dagen. (Det hade ju jag gärna fått veta tidigare så hade jag sluppit bli så jävla förbannad). Vi åkte i alla fall hem till Thomas och somliga söp till det lite. Andra lite mer. Christian sjöng en sång för mig, jag blev glad. Musikare är underbara. För stunden är Christian och lämnar sin morfar på flygplatsen och jag är hemma hos Patric. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem. Det kan bli idag om jag inte hittar någonstans att sova. Patric ska nämligen flytta och ska börja packa ihop alla saker idag. Så får jag inte sova hos Christian så åker jag hem. Annars stannar jag nog tills på tisdag.

Inget nytt på USA fronten. Jag mailade Nancy igår, men har inte fått något svar än. Avresan är som sagt planerad till den 26-28 augusti. Det är helt fucking unbelievable! Det är inte ens två veckor kvar. Scheisse fuck säger jag bara.
Peace out!


16 augusti - Lördag

Det känns inte som att jag varit speciellt aktiv på den här bloggen, ever. Inte för att det är fler än typ Rebecca som läser den, men jag tänkte i alla fall att jag skulle försöka hålla den lite mer uppdaterad nu när jag snart åker till USA. Faktum är att det endast är runt 10 dagar tills jag åker. Det är helt sjukt egentligen. Oftast är jag inte det minsta nervös. Och jag brukar sällan vara speciellt nervös inför saker. Men ibland bara kommer det som en smäll. Speciellt när jag gör någonting extra svenskt och tänker att "det här kommer jag inte kunna göra på ett år".

För tillfället befinner jag mig i Götet. Det känns som en helt meningslös resa. Jag kom hit i onsdags. Då fick jag skjuts av Christians kompis Patric hem till honom. Där jag för övrigt bor. Sen satt jag hemma hos Patric i några timmar och väntade på att Christian skulle sluta jobba. Jag och Patric åkte sedan dit. Patric drog. Christian fick en avsugning. Vi åkte tillbaka till Patric. Kollade på TV. Christian åkte hem.
Torsdag: Ensam hos Patric. Han jobbar. Gör ingenting ett tag. Snackar med Pille på msn och bestämmer att jag ska hänga med honom, Simon och Sia in till stan och ta en öl. Sagt och gjort. Åker in till stan. Väntar på Christian. Går på Subway och käkar. Går och kollar när Butterfly Imp  (Christians fd. band) spelar som förband till Takida på Kulturkalaset. Väntar på Christian. Går bort till en bar dit de andra ska efterfesta. Träffar Christian i typ 10 min. Åker hem. Ingen hemma. Kollar på film och serier till typ kl 2.
Fredag: Ensam hemma. Luffar runt hemma ett tag. Beslutar mig tillslut för att åka in till stan på egen hand. Går omkring i Götet och handlar lite småkraffs. Ganska mysigt faktiskt. Jag vågade dock itne röra mig utanför gallerian i rädsla att gå vilse. Ringer Pille och kollar vad han håller på med. Åker hem till Pille. Simon är också där. Klockan hinner bli 22 innan Christian kommer dit. Tar ett glas vin med Pilles mamma. Åker hem. Jag och Christian fick Patrics lägenhet för oss själva. Sova.
Lördag: Upp vid typ 10. Morgonknull. Morgoncigg. Frukost. Christian måste åka och prata med sin morfar (??). Sen ska han på släktkalas. Jag sitter hemma hos Patric och lyssnar på musik. Christian sa att han skulle ringa.. Allt som återstår är att vänta.

Lyckad resa so far?


Här är för övrigt min playlist
som jag sitter och lyssnar på
medan jag väntar...
.


RSS 2.0