29 april - Tisdag

Wikiquotes!




Slaughterhouse
where cows go from moo to you!




Bart: But wikipedia said...
Homer: Don't you worry about Wikipedia, we'll change it when we get home. We'll change a lot of things....



Homer: Argh! It's the rapture! Quick, get the boy out of the house before God comes!



Bart: Oh, no! The dead have risen! And they're voting Republican!



Smithers: Here are several fine young men who I'm sure are gonna go far. Ladies and gentlemen, The Ramones!
Mr Burns: Ah. These minstrels will sooth my jangled nerves.
Joey Ramone: I'd just like to say this gig sucks!
Johnny Ramone: Hey, up yours, Springfield!
The Ramones: ONE-TWO-THREE-FOUR! [music starts] Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Happy Birthday, Burnsie, Happy Birthday to you!
C.J. Ramone: Go to Hell, you old bastard!
[Mr. Burns is shaking with anger at his table.]
Marky Ramone: [after the curtain closes] Hey, I think they liked us!
Mr. Burns: Have The Rolling Stones killed.
Smithers: Sir, those aren't...
Mr. Burns: Do as I say!



Jag hittade även någonting som jag tyckte var lite mysigt :)


Jag älskar killar för..

¤ deras rufsiga hår när de är nyvakna.
¤ Sättet de så sexigt tar av sig tröjor (helt olikt hur vi tjejer klär av oss)
¤ Att de direkt förlorar ca 75 % av hjärnkapaciteten när 
de smeker insidan av våra lår.
¤ Att de hur lätt som helst kan få oss på bra humör bara
genom att titta på oss med hundögon tills vi börjar le.
¤ Sättet de sätter sina händerna mot våra höfter och
går bakom oss när vi ska gå igenom ett rum med fullt av folk.
¤ Den manliga parfymen, doften.
¤ Sättet våra händer känns så otroligt små inuti deras.
¤ Det där gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket när de försöker
få av oss bh: n utan att lyckas.
¤ Hur de erbjuder sig att låna ut sina jackor, trots att de
bara har en t-shirt under och det är jättekallt.
¤ Hur de ser ut som små barn när de sover, trots att de är hur tuffa som helst när de är vakna.
Så underbart.


27 april - Söndag

The greatest thing you'll ever learn is just to love, and to be loved in return . .


Kollade på Moulin Rouge med Moa och Rebecca igår.
Det var mysigt, men lite smått deprimerande.

26 april - Lördag

Jag ska till USA snart...

23 april - Onsdag

Guess what?

Fontänen i Rissne sattes på idag. Vilket betyder att det är...

SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR!!!!!!!!


23 april - Onsdag

I always keep my feelings bottled up inside. Why?...

23 april - Onsdag

Sitter och tänker tillbaka. Jag var så lycklig med dig. Du gjorde mig glad. Nu gör du mig bara ledsen. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vill bara gå vidare. Glömma. Men samtidigt vill jag stanna. Vänta. Vilken nytta gör det att vänta på någonting man ändå inte kan få? Frågorna snurrar i huvudet. Blä.

Hos dig är jag stark
Hos dig är jag underbar
Hos dig har jag allt
Där vågar jag stanna kvar
Men när du inte ser
När du inte rör mig
Kan du ha hittat nån annan
Säg nu hur du ser mig!


21 april - Måndag

I've come to an understanding. I am no longer a förortare. Jag märkte det först i lördags då Maddes förtortar-polare kom dit. Känslan av att inte riktigt passa in slog mig så fort de klev genom dörren. Sen snackade jag med Ayub igår, seriöst, Ayub, honom har man ju alltid kunnat snacka med. Men han förstod inte vad jag sa. Hälften av konversationen gick ut på att jag förklarade mina egna uttryck och den andra hälften kändes det bara skumt för att jag använde mig av ett språk som jag för längesedan glömt bort. Det är seriöst inte okej.


Jag vill bara explodera lite till och lite mera

Som en lucka i mitt sinne, känslor som jag har stängt inne
Du är så....


20 april - Söndag

Jag är ordentligt nöjd med mig själv. Jag har gjort någonting meningsfullt varje dag, hela helgen. I vanliga fall så sitter jag hemma och degar minst en dag. Men inte denna helg, haha! Duktig jag!

Sammanfattning då; Fredag: Var och käkade med Danne, Fabbe, Tomas och Johan efter skolan. Drog sedan hem till pappa där jag var social med hans kompis Micke och hans barn (som jag btw inte träffat på typ 5 år). Hon var jättetrevlig och tydligen ett år äldre än jag, no shit lixom. Rebecca (våran spanska utbytesstudent) var också där såklart. Senare mot kvällen kom Rebecca, My och Kim. Vi satt och småpratade ett tag innan vi gick ut en sväng. Jag, My och Rebecca drog vidare (jag får en känsla av att jag redan skrivit om vad jag gjorde i fredags så jag slutar nu). Chill med grabbsen. Hem.
Lördag: Mamma var allmänt dampig hela dagen och försökte få mig att städa (vilket hon aldrig ritkigt lyckades med). Kl 19.15 avgick båten från slussen där vi fick välkomstdrinkar och socialiserade oss lite med Karros kompisar. Kom till skivan som skulle äga rum på Djurgården, precis mittemot Grönan. När vi skulle knata in så står det såklart 3 biffiga vakter där och kollar leg. (CRAP!) Så jag får en fin röd lapp som det står MINDERÅRIG på. Den skulle ligga, fullt synlig, på mitt bord hela kvällen. Sen fick jag dessutom ett fint glitterband att ha runt armen. Middagen var helt okej. Vi sjöng sånger och folk höll tal. Alla i klassen blev nominerade, Karolina blev klassens "Jag tror jag tar sovmorgon idag.." det passade henne väl.. haha. Var tvungen att hämta ut mitt leg (som vakterna behållit i pant) innan insläppet kl 22.00. Så det var slutet på skivan för min del. Drog då hem till Madde och chillade ett tag innan det bar av hemmåt vid 01.30.
Söndag: Skickade kedjesms till alla med comviq och frågade om de ville på picknick. Fick ihop kanske 8 pers och vi samlades i tanto runt 15.00. Satt där och hade det mysigt. Drack party soda, åt mariekex med hallon på och godis! :D Några spelade fotboll och andra spelade "jag-har-aldrig". Det var fan sommar idag alltså. Vi drog hem strax eftet 18 tror jag. Danne hade sönder våran vattenpipa också.. Men han betalade 100 kr för att vi skulle kunna köpa en ny, vilket vi gjorde! Nu har vi en GRYMT snygg, vit vattenpipa.

Max kommer hem om 17 dagar. Jag saknar min käre storebror. Det ska bli kul att ha honom hemma igen (Trots att det betyder att jag 1: måste städa hans rum. 2: inte kommer att ha någon dator hemma hos mamma.)

It takes no time to fall in love but it takes two years to know what love is . . .


19 april - Lördag

you, you, you,
you have to let him go
let him go...


Äntligen helg! Så himla skönt! Igår var jag och åt middag hos pappa och hängde lite med Anna och den spanska utbytesstudenten Rebecca som bor hos oss. Efter maten kom Kim, Rebecca och My och hälsade på, vi drog på promenad. Sen drog Anna, Rebecca och Kim och vi andra drog in till stan för lite kvällsmys. Satt och beskådade staden en bit in på småtimmarna, sen bar det av hemmåt :)
     Idag ska jag på Karolinas studenskiva, det ska bli mysigt, även fast hon slavar med mig lite just nu, haha. Man får väl hoppas att de inte kollar leg, för om de gör det måste ju små barn som jag gå. Buuh. Om de nu skulle vara så grymma att köra ut småbarnen så tänkte jag knata vidare och umgås lite med Rebecca. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ikväll, det är svårt!
    Har tydligen gjort planer för nästa helg också, haha. Hanne ska komma hit (hon har gjort slut med sin asswipe till pojkvän, woho) så på lördag ska vi (eller åtminstone jag) ha drink/film/göra-sig-iordning eftermiddag med Moa. Vi ska dricka våra Malibu som vi införskaffade i Frankrike, kolla på disney-klassiker och smacka en massa skit! Underbart! Sen bär det av till stan på Playboyfest, read all about it on facebook. ;)
     Jag börjar verkligen känna hur sommaren närmar sig. Det är nu endast 30 skoldagar kvar och 48 vanliga dagar! Det är INGENTING (vilket även framhäver viss ångest över betygen). I torsdags kom jag fram till att jag inte har något att göra i sommar, dvs, jag hade ju planerat att jag skulle på Peace&Love och sen åka till Gävle för att umgås med Max hela sommaren. Men vad fan ska jag göra nu lixom? Hallå? Vad fan ska jag göra i sommar?! Som tur var var Rebecca där och tröstade mig lite med att hon kommer att vara hemma innan P&L så då kan jag vara med henne, sen föreslog hon att jag kan åka med henne till Finland efter P&L. Om jag har råd dvs. Sen snackade jag med Kim i fredags också, tydligen vill hon åka till Spanien, det vore ju riktigt nice! Så nu har jag lugnat ner mig lite, hehe. Sommaren kommer att bli annorlunda, men jag är säker på att den blir underbar!

Tjoflöjt, nu ska jag städa leka :D . . . . . .


16 april - Onsdag

Oh boy, you make me feel like
oh boy, you make me feel like
No boy can make me feel like you
I really, really want you


Dagarna har en tendens att starta något annorlunda än vanligt, jag undrar varför ;) haha. Morgonen var mysig, resterade delen av dagen rullade på i vanlig naturar-takt, dvs fysiklabb till matte till fysik till språk till hem till plugga matte. Haha, vilket jävla liv. Mellan språket och hem hände det dock lite onämnda saker. Träffade bland annat en viss mr. och hans young mr. som såg någonting som små pojkar inte bör se. Uscha Buscha! Åt fläskoannkaka och var allmänt glad hela dagen! :D (Mina cigg är fortfarande slut.....)

oh boy, you make me feel so
oh boy, you really turn me
on boy, and I don´t know what to do
I really really want to..


Imorgon bitti är det dags för årets första nationella prov. Jag känner mig inte så jävla taggad kan jag säga. Några härliga timmar med uppsatsskrivning på engelska med Ingrid Lewin. Jippi! Engelskan och svenskan är inga problem, är lite oroad över matten, men det brukar jag i och för sig alltid vara. Det går säkert bra, och dessutom, vad kan man göra, det är bara att ställa in sig på att det kommer gå bra så, vipps, sitter man där med ett MVG i handen! Tjoho! Jag älskar att vara smart. Haha, det där låter stört, men vad kan man säga, jag har inte svårt för att få bra betyg? :)

..be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more


Hmm, jag får alltid en konstig känsla inom mig när jag ser dig logga in på msn. Det är som att jag får en klump i magen och inte riktigt vet vad jag ska göra. Speciellt när du sitter där med din übergulliga visningsbild (som btw jag tog) från sommaren på mitt landställe. Du är underbar, men jag kanske gått vidare? Jag har noll koll. "Emotional roller-coaster"

I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream


15 april - Tisdag

Jag funderade kring någonting väldigt viktigt idag, nämligen makt och människors makt över varandra. Jag kom fram till att du har en oerhörd makt över mig. Du skulle kunna ringa mig mitt i natten och säga "Du, snälla kan inte du hoppa på nästa tåg och bara komma till mig?" och jag skulle göra det. Jag skulle seriöst göra det utan att blinka. Tanken skrämde mig lite, det fick mig att förstå vilken oerhört låg självkontroll jag har. Jag borde inte låta dig påverka mig som du gör, men jag kan inte hjälpa det. Och ja, jag låter som en crazy-stalker-person, jag vet, men det är ännu en av de saker jag ej kan rå för.
Försent för edelweiss . .

Dagen har varit fylld med blandade känslor. Inte så mycket needyness idag faktiskt. Skoldagen rullade på i normal takt, tränade på våran fina pjäs och räknade lite matte, you know, basic naturar-dag. Drog sedan och tog en fika med Tomas, Danne och Fabbe. Tully's har ju så grymt dyrt kaffe, det är helt insane. Funderade lite kring hur jag känner osv. För tillfället känns det helt ok, nästan bättre än okej. Men som sagt, det pendlar. Kom hem runt 19.30, käkade, kollade på scrubs. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Känner mig lite rastlös, men jag orkar inte plugga. Har inte pluggat seriöst sen sportlovet tror jag. Inte bra. I övrigt rullar livet på som det ska. Mina cigg tog slut idag :/


14 april - Måndag

The death of a friend..
Idag fann jag dig, död. I ett helt år har vi hållit ihop. Jag har tagit hand om dig sedan du endast var någon centimeter lång.. Stackars lilla slammsugar-fabbe, alldeles grå och kall låg du där i ditt akvarium. Dödsorsaken är fortfarande oklar.. Jag tror att du dog av chock, jag menar, jag hade faktiskt inte städat akvariet sen.. öh.. jag köpte dig för 1 år sen. Stackare.

No one is ever gonna love you more than I do
Idag skolkade jag :O Fy på mig! Men jag pallade bara inte ta mig upp ur sängen imorse. Låg och snoozade i typ en timma innan jag stängde av helt. Idag har jag mestadels kollat på Chuck och läst Rocky (jag jobbade faktiskt från kl 16.30-18.00 också, good for me). Riktigt skön dag i. Det var en ganska deppig låt i slutet av ett Chuck-avsnitt.. Det är lätt dagens låt.

Anything to make you smile
You are the ever-living ghost of what once was
I never want to hear you say
That you'd be better off
Or you liked it that way


But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

10 april - Torsdag

"Is it too late to remind you how we were?"

Seriöst. Gah. Jag tror jag dör. Att du bara har mage att komma och vända uppochner på allt igen. Jag menar, först säger du att det är slut, att du inte älskar mig mer. Jag accepterar detta och försöker verkligen gå vidare. Accepterar att du har en ny tjej, att vi bara är vänner nu. Sen kommer du och säger att du inte bearbetat någonting och att du inte vet hur du vill ha det. Att du ibland önskar att det bara kunde gå tillbaka till hur det var förrut, när det var du och jag. Jag kanske aldrig förstod att du också var förvirrad, med jag trodde att det stod helt klart för dig att det inte var mig du ville ha. Jag har verkligen ingen aning om vad du gör just nu och det skrämmer mig. Du har ny tjej, en ny tjej. Betyder inte det att du gått vidare? Är du verkligen kär i henne? Hon verkar vara jättegullig och jag vet att du gillar henne, men hur kan du vänta dig att jag ska få något closure om du går omkring och inte vet hur du känner? Om du inte vågar känna efter? Jag antar att jag är nöjd så länge du är glad, oavsett om det är med någon annan. Helst hade jag väl velat att det varit jag som fått göra dig lycklig. För ja, jag älskar dig.. Jag älskar dig.

"Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din"

Jag vet inte hur länge det här kommer att fortsätta, "I feel like I'm on this emotional roller-coaster" (scrubs) där jag ibland känner att jag verkligen, verkligen vill ha dig tillbaka och bara längtar efter att få hålla om dig, men andra stunder förstår jag att du gått vidare, att jag helt enkelt måste acceptera att du inte älskar mig mer, att det är slut. Men det är inte så lätt då jag, varje gång hör någon säga ditt namn eller varje gång jag tänker tillbaka på hur det var, känner hur mitt hjärta längtar efter dig. Jag saknar dig något så oerhört, oavsett om jag inte alltid visar det. Jag vill verkligen att du ska vara lycklig, men det är svårt. Och jag vill verkligen inte förlora dig, för du måste vara den underbaraste personen jag någonsin träffat.

RSS 2.0