27 mars - Torsdag

Och du undrar vem som kysser henne nu
Och du undrar vem, vem om inte du
O läpparna du kallar dina
det gör ont att veta men lika ont att undra


Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks
Ingen alls...


Att du kan göra det igen Håkan, gång på gång.
Du har än en gång överträffat dig själv.
<3

25 mars - Tisdag

Samvetskval...

Jag blir så arg på mig själv. Varför kan jag inte bara få ha meaningless sex, no strings attached? Det är som att min kropp ställt in sig på att who ever jag knullar ska jag falla hals över huvud för. Bara för att det hände förra gången betyder inte att jag vill att det ska hända igen, eller hur? Det dumma är att det kanske gör det, och det vore inte alls bra, inte alls.

Jag åkte aldrig till Lidingö igår btw, men det hindrade inte de planerade sakerna från att inträffa. Det hände bara på ett annat ställe. Usch, jag är störd. Om ni nu inte har den blekaste aning om vad jag snackar om så lucky you, ni vill inte ta del av den här störda delen av mitt liv.

Igår bestämde jag mig. Jag tänker inte kämpa för att få MVG i allt. Jag tänker nöja mig med MVG i det jag är bra på och VG i resten. Det är fan bra. Tänk på de stackare som får slita arslet av sig för G lixom. Jag tänker ändå inte bli någon jävla läkare. Jag vill bli reseledare! Det är nog mitt drömjobb.

Men nog om allt. Jag pallar inte bli någon seriös bloggare,
inte nu i alla fall. Ha det bra, eller nått!

24 mars - Måndag

Titta jag bloggar!

Idag ska jag till Lidingö av *hrm* okänd anledning (jag är störd). Det kommer antagligen att gå åt helvete som vanligt men det blir nog i alla fall något att få sig ett gott skratt åt om en sisådär 10 år. Jag är verkligen störd. Det finns nog många där ute som inte förstått hur störd jag egentligen är. Det är nog bra...
För övrigt rullar allt på i vanlig takt. Jag måste plugga ikapp lite nu på lovet eftersom att jag ska till Frankrike och steka i skidbacken nästa vecka! Det ska bli grymt skönt!

Tack och hej?

23 mar - Söndag

This isn't love this is shelter..

Morr på mig.
Kan jag lägga av att utnyttja den stackars saten.
Jag söker närhet, men det enda jag gör att jag sabba det för andra.
Blä på mig.


RSS 2.0