30 september - Tisdag

Lite filmer.
1) Hos Haley
2) I aulan. Dustin snackar om falskleg (han är den där killen som alltid försöker framstå så himla cool).
3) Dustin lurar Jacey att jag simmade hit. Hon är för övrigt grovt efterbliven, dessutom så är hon gravid så hon kommer att gå ut i januari och få barn i maj.


Original Video - More videos at TinyPic







29 September - Måndag

Spenderade helgen hemma hos Haley. Vi gjorde tröjor och tog mina senior pictures.



  
 

15 september - Måndag

Mycket har hänt här i möjligheternas land. Här är en kort sammanfattning av de senaste veckorna.

Jag har..
...mött en Thailändare som hette Poo Ping och bodde hos en smällfet svart familj.
 ...mött en tysk som inte slutade säga "Kan du suga av mig" och "Jag vill knulla med dig".
...hängt med Haley, även kallad skolans Hippie av diverse anledningar.
...fått dirty looks från en viss tjock, liten pojke med fjunmusch vid namn Brandon Burnly.
...gått i skolan varje dag från 07.40 - 14.13 varje dag utan att vara sen till en enda klass.
...skrivit memoarer.
...kommit fram till att jag nog gillade C. mer än jag trodde.
...tyvärr börjat röka igen.
...åkt förbi vad som finns kvar av "the Crazy Cat Ladys" f.d hus.
...varit på många fotbollsmatcher och där träffat en söt pojke vid namn Taylor. Han bär batikmönstrade tröjor med peace-märken, har polisonger och piercad läpp. Denna hunk går tyvärr inte på skolan utan är Jordans kompis. Måste luska lite i vem han är osv.
...blivit frågad om jag gillar vissa killar bara för att någon sett mig utbyta några ord med dessa vig något tillfälle.
...fått många att tro att svenskar är vanpyrer då jag berättat att vi äter blodpudding. Har även spelat upp "Jag är en vampyr" för vissa vilket inte direkt förbättrade deras syn på svenskar.
...förklarat att Sverige ligger i Europa.
...bett bordsbön.
...ätit pizza och andra nyttigheter.
...gått upp lite i vikt.
...fått en ny amerikansk telefon som faktiskt har täckning även här ute i Sodus.

Rykten har även spridits på skolan att jag röker. Efter att jag rökt en ciggarett utanför skolan en tidig torsdagsmorgon fick tydligen hela skolan reda på det. Folk säger till och med "Det var du som rökte med utbytesstudenten va?" till tjejen jag rökte med. Med tanke på hur mycket som sägs om en sån här liten sak, undra av som skulle hända om jag gjorde någonting som liknar vad jag gjorde hemma? 

Imorgon är ännu en helt vanlig amerikansk dag. Vakna kl 06.00. Vänta på att Staci ska komma och hämta mig. Gå i skolan. Träffa lite folk. Åka hem. Göra läxor. Bajsa. Äta. Sova.

I helgen drar vi möjligtvis upp i bergen och campar.. Allt om vädret tillåter.

11 september - Torsdag

En kväll vid sjön med Staci, Jordan, Lunchbox och Taylor..


  



11 september - Torsdag

Dear Johanna

I Just want to let you Know that you seem like a very nice consitred person
and I was hopeing we Can be friends. I also wanted to say to you (I tried it
is swedish) din (very) vacker. If I offend you I am terrbly sorry and I didnt
mean to. If you need help in History I am more than willing to help.

Brandon Burnly



Jag fick en lapp idag under historian. Det var det roligaste på länge. HAHAH!

6 september - Lördag

Publicerar en gammal dröm som jag skrev ner. Anledningen är att jag tänkte publicera vad jag drömde inatt också. Enjoy.


Var i Jönköping hos las-vegas-killen. Skulle sova där. Hade jättestort hår. Vaknar illamående.
Somar om. Har fått familj i usa och är hemma hos dem för första gången. Familj på 13. Först verkar de jättetrevliga, dock en jättestor familj. De visar sig vara jättekristna. Familjen är helt enormt stor. Drömmer utspelar sig i nutid, jag kommer på att jag kommer att missa både P&L och Arvika. Säger att jag vill byta familj, omg lixom. Men sen tänker jag att jag ska stå ut ett tag. Äter mat med dem. Ber bordsbön. Flyr ut till köket, möter en tjej som är vegan och inte äter jätteäcklig mat. Ser att det är Oda(!) blir inte alltför chockad ändå. Börjar snacka svenska med henne, det där är tydligen hennes familj. Familjen är tydligen ännu större.
Familjeträff. Typ 40 pers jag aldrig sett förrut sitter runt ett stort bord. Moa sitter bredvid mig. Håller en blind tant i handen, det är tydligen min värdfamiljs morfars nya fru. Morfarn kommer. Det är MIN morfar, men han är blind och ser inte att det är jag. Jag förklarar för honom att det är jag och vi blir jätteglada och kramas. Jag säger till Moa att det är min svenska morfar! Hon tittar ledsamt på mig och säger att hon vet.. Det där är hennes pappa! Vaknar på morgonen (i drömmen) av att tre av mina värdsystrar kommer in och skriker SURPRISE! med två väskor flygandes i luften. Jag vaknar helt lugnt och langar fram presenter till två av dem. De får varsin petflaska(?), den tredje hade jag ingen present till så hon får en tom colaflaska. Hon blir jättevesviken och jag säger att den är svensk. Sen sjunger jag en sång på svenska för att göra henne gladare.

T-bana. Hoppar av i farten jag och Moa. Kommer inte ihåg resten...

Som ni kanske förstår var det ett tag sen jag drömde det där eftersom att varken P&L eller Arvika varit.


1 september - Måndag

Jag har hört att du träffat någon. Jag har hört att hon är allt jag inte var. Och jag hör att du är säker nu. Jag vaknar med den tanken varje dag. Och jag hör att hon är den rätte. Ja, de säger att du verkligen menar det. Och jag skäms för att be, jag skäms för att gråta. Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta. Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig. Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det. Mina vänner säger: "Vakna upp! Och sluta tänk på det". Men vad vet de? Du är någon annan än jag närmare. Och jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig...

Jag har endast haft en uns av hemlängtan medan jag varit borta. Det var igår. Jag längtade inte hem till Stockholm. Jag längtade hem till dig. Längtade och saknade. Man tycker att jag borde sakna familjen, vännerna och allt annat underbart svenskt, men det gör jag inte. Kanske beror det på att det är saker som jag vet kommer att finnas kvar när jag kommer hem igen. Du är det enda jag förlorat på grund av denna resa. Och jag saknar dig. Jag saknar dig så. Jag saknar dig så att jag blir arg. Varför i helvete kan jag inte bara gå vidare? Jag menar, det var helt sjukt längesedan nu. Jag fattar inte.
Usch.

Hur kan nån tro på evig kärlek?

RSS 2.0